Kies een jaartal

Boerderij met erf aan de Den Blieklaan

Gepubliceerd 29-03-2023

Deze keer wederom een foto uit de uitgebreide fotocollectie van de Historische Vereniging Soest/Soesterberg. Op de foto een woonhuis met een aangebouwde schuur en enkele andere opstallen op het terrein. Het ziet eruit als een boerderij, alhoewel de afmetingen beperkt zijn.

Ook over dit pand beschikken we in ons archief niet over een toelichting bij de foto en wanneer deze foto gemaakt zou kunnen zijn. Het is zeker geen historische foto maar lijkt op een situatie jaren ’80 van de vorige eeuw.

De redactie is benieuwd naar waar dit opstal staat, heeft gestaan en wie de bewoners waren toen de foto is gemaakt. Gezien de vaak vele reacties die de redactie krijgt wanneer er een foto in de Soester Courant is geplaatst rekent de redactie er ook deze keer op dat de situatie wordt herkend en dat er de nodige informatie kan worden toegevoegd aan deze archieffoto.

Wie helpt de redactie weer?

REACTIES:

Deze boerderij stond aan de Den Blieklaan nummer 66 en was eigendom van mevouw P. de Ruijgt de Jong. Het lag tussen de Eigendomweg en de Dierenhandel Van den Brink. De boerderij met opstallen is begin jaren '90 van de 20ste eeuw gesloopt om plaats te maken voor een villa die in 1995 is gebouwd (zie afbeelding 2 situatie 2023). Een van de kleinzonen van mevrouw De Ruijgt herkende deze boerderij waarop hij de nodige stappen heeft gezet.


Heeft u aanvullende informatie bij dit artikel, gelieve contact met ons op te nemen

Verdwenen Soest is mede mogelijk gemaakt door

Contact

Historische Vereniging Soest/Soesterberg
Steenhoffstraat 46
3764 BM Soest

Word lid

Lid worden van de Historische Vereniging Soest-Soesterberg.

Lid worden