Kies een jaartal

School met de Bijbel Spoorstraat

Gepubliceerd 22-09-1993

School klas van School met de Bijbel aan Spoorstraat

Eigenlijk is dit geen ‘Hervonden Soest’ want de foto van vorige week was vooral geplaatst om u te laten weten dat er een tentoonstelling aankomt over het Protestants Christelijk Onderwijs in Soest.
Een paaroud-leerlingen heeft gereageerd, maar een complete lijst van alle namen hebben we niet voor u, ziet u maar zelf. We geven ze per rij ( we onderscheiden vijf rijen), van achteren naar voren, steeds van links naar rechts.
Eerste/achterste rij: NR.3 Henny van Duinkerken van de boerderij aan de Biltseweg, nr. 4 Nanny van Endendijk van de schoenenzaak.
Tweede rij: nr.7 Co van Herwaarden en helemaal rechts de heer Van de Flier, hoofd van de school.
Derde rij: nr. 1. Trijntje Duist, van de Nieuweweg, nr.2 Trix Klok, nr.3 Willy Koelewijn, nr.4 Greetje van Gorcum nr. 5 mevrouw van Rhenen; en één na laatste, iets naar achteren en met grote strik: Wil Jansen, nu mevrouw Buitenhuis van wie we de meeste namen kregen.
Vierde rij: nr.2 Jopie van Herwaarden ( ?) en laatste Jopie van Hornsveld, die ons ook met namen hielp.
Rij vijf, dus helemaal vooraan:nr.1. een jongen Duist, nr. 3 Albert van Leer, nr.4 Frits (?) de Regt, nr. 8 Co Kramer, nu wonend in Maartensdijk.
En niet vergeten: het moet klas 2 zijn geweest van de school met de Bijbel, destijds aan de Prins Bernhardlaan, nu ( iets meer naar achteren herbouwd) aan de Schoolstraat 3.


Heeft u aanvullende informatie bij dit artikel, gelieve contact met ons op te nemen

Verdwenen Soest is mede mogelijk gemaakt door

Contact

Historische Vereniging Soest/Soesterberg
Steenhoffstraat 46
3764 BM Soest

Word lid

Lid worden van de Historische Vereniging Soest-Soesterberg.

Lid worden